Viemärihuollon palvelut Viinijärveltä

SM-Loka on viemärihuoltojen kokenut ammattilainen Viinijärvellä. Palvelumme kattavat monipuolisesti niin viemäreiden tyhjennykset ja aukaisut kuin kuvaukset ja pesutkin. Huolehdimme myös lokakuljetuksista. 

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä sopiaksesi kaivon tyhjennyksestä tai muusta lokapalvelusta. Toimialueemme ulottuu koko Pohjois-Karjalan alueelle.

Yhteydenotto

Lokapalvelut ovat osa jokaisen kiinteistön rutiininomaisia huoltotoimenpiteitä. Olipa kyseessä pieni tai suuri, uusi tai vanha rakennus, tulee viemäreiden ja sadevesikaivojen säännöllisestä tyhjennyksestä sekä puhdistuksesta pitää huolta. Tukkeutunutta kaivoa ei kuitenkaan tule säikähtää, sillä kyseessä on varsin tavanomainen ongelma etenkin omakotitaloissa, vapaa-ajan asunnoissa ja kesämökeillä. SM-Loka huolehtii niin yksityishenkilöiden, yritysten kuin julkisen sektorinkin omistuksessa olevien kiinteistöjen asianmukaisesta viemärihuollosta vuosien kokemuksella.

Palveluiden hinnasto

Likakaivojen tyhjennykset

Likakaivon tyhjennys ovat viemärihuollon perustyö, joka tulee suorittaa säännöllisesti. Kun tilaat kaivon tyhjennyksen kauttamme, varmistat, että homma sujuu siististi ja tehokkaasti yhdessä sovittuna ajankohtana. Teemme sekä umpi- että saostuskaivojen tyhjennykset Pohjois-Karjalan alueella. 


Umpikaivo on suuri, suljettu kaivo, joka täyttyessään valuu kiinteistön putkistoon. Tästä syystä umpikaivon säännöllinen tyhjennys on erittäin tärkeää. Saostuskaivon toiminta perustuu kolmen erillisen kaivon yhteistoimintaan. Sakokaivon tyhjennys ei ole yhtä kriittistä kuin umpikaivon, mutta sujuvan toiminnan takaamiseksi ja ongelmien ennaltaehkäisemiseksi on senkin tyhjennyksestä syytä huolehtia säännöllisin väliajoin.

Palveluumme kuuluu myös tukkeutuneiden likakaivojen avaukset sekä pesut.

Kysy lisää

Tyhjennyssopimus varmistaa oikean tyhjennysrytmin

Likakaivojen tyhjennysrytmi on ennakoitavissa kaivon tyypin ja koon mukaan. Kaivon tyhjennyksestä kannattaakin laatia vakituinen tyhjennyssopimus, sillä näin varmistat kaivon tyhjennyksen jo ennen kuin se ehtii täyttyä ja aiheuttaa suurempia ongelmia. 

Ole meihin yhteydessä, niin laadimme sinulle edullisen tarjouksen likakaivosi vakituisesta tyhjennys- ja huoltosopimuksesta. Teemme huoltosopimuksia sekä yksityisten kotitalouksien, yritysten että kuntien kanssa.

Yhteydenotto

Viemärikuvaukset

Viemärien kuvauksella saadaan ajantasainen ja täsmällinen tieto viemärin kunnosta. Kuvaus suoritetaankin usein kuntokartoituksen yhteydessä tai toistuvien ongelmien ilmetessä, mutta myös ennen uudiskohteiden käyttöönottoa. Toteutamme kuvaukset sekä sadevesi- että lokaviemäreihin aina 40 metriin asti.

Kysy lisää

Lokakuljetukset

Palvelukattaukseemme kuuluvat myös lokakuljetukset asianmukaista kalustoa hyödyntäen. Saat kauttamme siirtokuljetukset säiliöstä toiseen sekä maatalouden tarpeita vastaavat kuljetukset. Ole meihin yhteydessä ja kysy lisää lokakuljetuksista!

Kysy lisää